Top 3 Volvo Modellen

Waarom de XC 90 de beste SUV is

De XC90 is de grote vierwielaangedreven SUV van Volvo. Volvo is begonnen met het maken van de XC90 in 2003. Dit model kan vijf tot zeven inzittenden vervoeren of een gezin die op vakantie gaat. De stoelen zijn gemaakt van kunst leder en het interieur is voorzien van houten details. Verder is het mogelijk om de XC90 te chip tunen en ook om hem te krijgen als vierwielaangedreven. Het model was zoon succes dat er niet zo veel aan de XC90 veranderd is de afgelopen jaren. In 2017 is de XC90 gekozen tot zakenauto van het jaar. De XC90 begon met een motor van 1.5- of 2.9 liter-benzine motor en een 2.4- of 2.9 turbodiesel. In 2004 besloot Volvo de XC90 ook te leveren met een 4.4 liter V8. Zelfs in de VS zorgt de XC90 voor 25% van de omzet. Benieuwd of de XC90 bij jou past? Bekijk ons aanbod.

De succesvolste stationwagen ooit

De V70 is een stationwagen uit de hogere middenklasse. Het model kent drie generaties die gebouwd zijn tussen 1969 en 2016. De auto’s uit de derde generatie zijn gebouwd tussen 2007 en 2016. Van de derde generatie rijden er nog een hele hoop op de weg. De modellen zijn te krijgen met: benzine, diesel of Bi-fuel motoren. De V70 ziet er gestroomlijnd uit en heeft veiligheidsopties zoals: adaptieve remlichten en afstandswaarschuwingssysteem. De modellen na 2014 hebben een facelift gekregen en zijn de voorlichten vervangen door LED. De laatste modellen zijn verkocht met een typeaanduiding ‘Polar’ en ‘Polar+’. Deze modellen zijn voorzien van Volvo on Call. Dat betekent dat het mogelijk is om via je smartphone de auto aan te zetten en de verwarming in te schakelen. Dat wil toch iedereen? Bekijk ons V70 aanbod hier:

De ultieme hatchback

De Volvo V40 is ontworpen in 2012 en was toen de eerste hatchback in de compacte middenklassen. Het model word geleverd met zes verschillende motoren, drie diesel en drie benzine. De krachtigste V40 is voorzien van een 2.5 liter turbobenzine motor met een vermogen van 254PK. De V40 levert veel extra’s zoals: Remenergie-terugwinsysteem, start-stopknop en airbags voor voetgangers. Hiermee is de V40 de eerste auto die veiligheid levert buiten de auto. De V40 heeft een sportief uiterlijk en mooie afwerkingen. De V40 kun je al snel mooier maken met een nieuw velgen setje. De standaard uitvoering heet de ‘Kinetic’, de luxere modellen zijn de ‘Momentum’ en de ‘Inscription’. Daarnaast hebben we ook nog het topmodel en dat is de ‘R-design’.