Nr.1 Volvo Specialist

Van Vloten is een echte Volvo specialist met passie voor het vak. Al bijna 90 jaar zijn we gevestigd in Amsterdam-Noord en hebben we ons ontwikkeld tot een Volvo specialist voor alles wat met Volvo’s te maken heeft. We zijn een familiebedrijf dat altijd de hoogste kwaliteit en persoonlijke benadering nastreeft, en onze passie voor auto’s loopt als een rode draad door alles wat we doen.

Vriendelijke Volvo Specialisten

Als Volvo specialist hebben we ons gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van Volvo’s, maar ons werk gaat verder dan dat. Ons team van deskundige monteurs heeft de kennis en ervaring om alle modellen Volvo’s. We hebben de knowhow om uw auto in topconditie te houden.

Onze Volvo specialisten zijn opgeleid om de nieuwste technieken en technologieën toe te passen bij het onderhouden en repareren van auto’s. We beschikken over de nieuwste gereedschappen en diagnoseapparatuur om problemen snel en nauwkeurig op te sporen, wat betekent dat we efficiënter kunnen werken en de juiste oplossingen kunnen bieden.

Kwaliteit

Als u bij ons langskomt voor onderhoud of reparatie, kunt u erop vertrouwen dat we alleen originele onderdelen gebruiken en uw auto volgens de specificaties van de fabrikant onderhouden en repareren. Dit betekent dat u altijd zeker weet dat uw auto in topconditie is en dat u veilig en comfortabel op de weg blijft.

Occasions

Maar we bieden meer dan alleen onderhoud en reparatie. Bij Van Vloten kunt u ook terecht voor de aankoop van een Volvo occasion. We hebben altijd een uitgebreide selectie auto’s op voorraad en helpen u graag bij het vinden van de perfecte auto voor uw behoeften en budget. Daarnaast bieden we ook financieringsmogelijkheden en kunnen we u adviseren over verzekeringen en garanties. Bekijk onze top 5 Volvo Occasions.

Waar van Vloten voor staat

Onze passie voor auto’s gaat verder dan alleen ons werk als autobedrijf. We zijn zelf ook gepassioneerde Volvo specialist en dat zorgt ervoor dat we altijd op zoek zijn naar de beste oplossingen voor onze klanten. We begrijpen dat elke klant anders is en unieke behoeften heeft, en daarom streven we naar een persoonlijke benadering en dienstverlening op maat.

Bij Van Vloten Auto’s hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid. We begrijpen dat uw auto voor u meer is dan alleen een vervoermiddel, het is een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven. Daarom doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u altijd tevreden bent met onze dienstverlening en uw auto in topconditie blijft.

Als familiebedrijf zijn we verbonden met onze gemeenschap en we streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze omgeving. We ondersteunen lokale initiatieven en evenementen en zijn er trots op om deel uit te maken van de Amsterdamse gemeenschap.

Bij Van Vloten Auto’s zijn we trots op onze geschiedenis en onze reputatie als betrouwbare partner voor alles wat met auto’s te maken heeft. Onze passie voor Volvo’s en onze persoonlijke benadering maken ons de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare oplossingen voor hun auto.

Conclusie

Dus waar wacht u nog op? Kom eens langs bij de Volvo specialist en maak kennis met ons deskundige team en onze persoonlijke aanpak. Wij zijn er voor u, voor nu en voor de komende 90 jaar!